Christien van der Lans

Vitaliteit is meer dan gezondheid!

Vitaliteit omvat voor mij de hele fysieke, mentale, sociale
en emotionele mens.


Beethoven is de naam van de praktijk van Christien van der Lans. De passie voor muziek en gezondheid heeft haar er toegebracht in 2001 haar eigen praktijk te openen.

Ik ben begonnen als massagetherapeut en heb mijn werk in de loop van de jaren uitgebreid met een opleiding tot Professioneel Kinesioloog, Voedingsdeskundige en Sportvastencoach. In de praktijk werk ik met het "I-Health"systeem. Een geavanceerd programma dat in een korte tijd inzicht geeft in het energiesysteem, geeft blokkades aan en geeft het herstel duidelijk weer.

Beweging en harmonie zijn van essentieel belang voor een goede gezondheid. In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie. Wat voor mij betekent dat ik niet naar de klacht alleen kijk, maar ook wat het fysiek, emotioneel en op voedingsgebied betekent. Het lichaam hoort vrij te kunnen bewegen, in harmonie te zijn met zichzelf en volwaardige voeding tot zich te nemen en op te nemen.

Samen sporen we de onbalansen op in het lichaam. Onbewust geeft het lichaam veel signalen af. Samen proberen we deze signalen duidelijk in beeld te krijgen en het evenwicht te herstellen. Inzicht krijgen in persoonlijke kwaliteiten, valkuilen, gewoontes.